Full indir, Tek Parça, Yükle, Download.

TRANSFORMERS BATTLE GAME APK indir

by İndir Kur , at 14:32 , has 0 yorum




TRANSFORMERS: BATTLE GAME v1.0.0 APK

Açıklama

Senin görevin, çizgi çalıştırmak gibi ALDATMACADIR düşmanları aşağı çekmek, ve AUTOBOT kahramanların senin müthiş döküm ile hızlı tempolu misyonlar aracılığıyla formları değiştirmektir.

Acemi ve silah gücü, teknoloji ve yeteneklerini seviyesine hem de robot ve araç modlarında TRANSFORMERS karakter ekibinizin özelleştirebilirsiniz. Bu tipik atlet, TRANSFORMERS değil: SAVAŞ OYUNU onu yok ediyor ya da yok edilmesi heyecan verici bir hesaplaşmaya ortasında koyar!

ÖZELLİKLERİ

• İlk Combat Runner Deneyim - çalıştırmak ve silah robot modunda veya sürücü ve araç modunda çizgi gibi DECEPTICON düşmanları aşağı atın.

• Gear Up and Roll Out! Build-silah, teknoloji ve yeteneklerini seviyesine TRANSFORMERS karakter ekibinizin yükselterek dikkate alınması gereken bir güç.

• Dünya Paketli bir eylem içine atlamak - hızlı tempolu misyonlar, yıkıcı ortamları ve epik 3D efektleri ile Deneyimi gerilim dolu aksiyon.

Rar Şifresi apkoyun.net
Apk Oyun indir



TRANSFORMERS  BATTLE GAME APK indir
Hakkında
TRANSFORMERS BATTLE GAME APK indir - written by İndir Kur , yayınlanma tarihi 14:32 , categorized as Android-oyunları , APK , Apk-indir , Apk-Oyun-indir , s , TRANSFORMERS BATTLE GAME APK . And has 0 yorum
0 yorum Yorum Yaz
Bck
Cancel Reply
Copyright ©2013 indir Tek Full Download
Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger