Full indir, Tek Parça, Yükle, Download.

Netwars The Butterfly Attack Android APK indir

by İndir Kur , at 14:44 , has 0 yorum


netwars – The Butterfly Attack v1.10.12025.78 APK

Açıklama 

AB emriyle, gizli bir sınır ötesi siber savaş egzersiz yapmak. Ama birdenbire bir simülasyon olarak başlar ölümcül ciddi olur. Hikaye bilim kurgu şey ama. Senaryo korkutucu gerçek. Dijital savaş bize her birini etkileyen ve şu anda oluyor.

İÇERİK
NETWARS - BU GERÇEK HAKKINDA SANAL BİR ŞEY YOK
Modern savaşlar artık tanklar ve uçaklar sadece tarafından yürütülmektedir. Bugün savaş sanaldır. Bir kritik yazılım küçük bir çimdik, bir uçak kazasında bir enerji santrali havaya uçurmak veya bir durma bütün bir ülkeyi getirebilir.

ŞEY BİR SİLAH haline olabilir ZAMAN NEDEN silah inşa?
Max Parsons Altıncı Sütun adlı bir ekibin başıdır. Siber teröristler tarafından bir saldırıya karşı savunmak için bir güvenlik programı - Avrupa Savunma Ajansı, onlar Chimera adlı bir yazılım yazdım. Bir simülasyonda, ekibin bir parçası Norveç, su, enerji ve trafik sistemleri sabote etmektir. Diğerleri saldırıyı püskürtmek gerekiyor.

SAVAŞ BİR OYUN DEĞİLDİR. BT gerçek eğlenceli.
Ama sanal oyun yakında gerçek bir siber savaşa dönüşür. Altıncı Sütun Black Flag adlı bir grup tarafından sızmıştır. Ceza Hacker Nightshade bu bir el var mı? Ve kendini Satıcı çağırır arka planda karanlık figürün niyeti ne?

SİZ OYNAMAK İÇİN HAZIR MISINIZ?
"Kelebek Saldırısı", Çince İspanyolca, Portekizce (Brezilya), ve Almanca, Mayıs 2014 başlayan İngilizce App Store, (Mandarin) üç bölüm yayınlandı.

netwars | ctrl üzerinden
Beton yapar: Bgler - sanal ve gizli - ama gerçek.
Farklı biçimlerde anlattı fiili gerçeklere dayalı olduğunu ve neler olabileceğini de zaten bugün bile ne olduğunu değil, sadece açıklar.
Bu crossmedia projenin gerçeklere dayalı perspektif dünyada bir ilk işaretleri: TV BELGESEL ile İNTERAKTİF WEB DOC, İNTERAKTİF GRAFİK YENİ APP, E-KİTAP, SESLİ KİTAP ve TV SERİSİ.
Gerçek CyberWar ön perde arkasına bir göz olsun!

SEÇMELER:
Çok sayıda animasyonlar, ses efektleri ve etkileşimli öğeler
Hareket sensörü ile Devrimci 3D paralaks etkisi
Sezgisel kontroller
Dil seçenekleri: İngilizce, Çince, İspanyolca, Portekizce ve Almanca
Bastei Eğlence Diğer uygulamalar:
Apocalypsis
Laura'nın Yıldızı
Laura'nın Gizli
Laura'nın Noel Yıldız
Yıldız Laura'nın Yolculuğu
Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 17 Haziran 2014)
Biz sizin için sürekli uygulamalar geliştirmeye çalışıyoruz. Bu güncelleştirmeyi içerir:
Küçük onarımları
geliştirilmiş performans
Eğer herhangi bir teknik sorunlar yaşıyorsanız, size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Biz derhal kaygıları gidermek böylece app.support @ luebbe.de de destek ekibimize bir e-posta gönderin. Biz her zaman app iyileştirmeler için genel görüşlerinizi ve önerilerinizi almak için mutluyuz! Bastei Eğlence ekibiniz

Rar Şifresi apkoyun.net


Netwars The Butterfly Attack Android APK indir
Hakkında
Netwars The Butterfly Attack Android APK indir - written by İndir Kur , yayınlanma tarihi 14:44 , categorized as Android-oyunları , APK , Apk-indir , Apk-Oyun-indir , s . And has 0 yorum
0 yorum Yorum Yaz
Bck
Cancel Reply
Copyright ©2013 indir Tek Full Download
Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger