Full indir, Tek Parça, Yükle, Download.

Anomaly Android APK Full indir

by İndir Kur , at 18:04 , has 0 yorum

Anomaly 2 v1.2 APK

Açıklama

Anomali 2 eleştirmenlerce beğenilen Anomali Warzone Dünya'ya bir devamıdır.Orijinal temel unsurları bakımı, Anomali 2 tek oyuncu kampanya için yeni özellikler ekleyen ve sonunda tamamen benzersiz bir deneyim bir test yeteneklerinizi koyar: kule suç multiplayer modu vs dinamik kule savunma!

2018 yılında Dünya'nın işgali izleyen yıllarda, gezegen uzaylı makineleri tarafından istila edilir. İnsanlık yok olma eşiğinde. Büyük konvoylar birlikte bantlı, onlar yiyecek ve malzeme için donmuş tundra arayın.Savaştan bu yana, roller tersine olmuştur: artık türümüzün bir makine kontrollü gezegende Anomali gibi görünüyor. Sizin konvoy, Komutan, Yukon denir.

Anomali 2 yeni bir seviyeye Anomali Warzone Earth RTS kule suç kavramı alır.Orijinal temel unsurları önemli yeni bir dizi özellik ile baharatlı vardır:
Her birim belirli mücadele durumları aşabilmesi için çeşitli yetenekleri ile farklı bir savaş robotu formu vardır: stratejisinin yeni yüzünü keşfetmek için savaş mekaniğin içine asker Morph.
Anomali 2 eşsiz bir multiplayer deneyimi meşgul: kule suç vs kule savunma.Kuleleri gibi oynayın ve insanları yok veya yabancı kuleleri yok etmek insanlarda yol.
Alkışlanan orijinal daha yoğun bir strateji deneyimi sunuyor yeni bir tek-oyuncu kampanyasında bir post-apokaliptik bir dünyada savaşın.
Zafer için kendi yolunu bölmek ve nihai savaş takım oluşturmak. Sizin takım oluşturmak için milyon taktik kombinasyonları ile, mücadele içinde seçenekleri neredeyse sonsuzdur.
, Güzel bir hale dünyaya takımın yükseltilmiş ve geliştirilmiş görsel motoru sayesinde dalış.
Kampanyada düşman makineleri yaklaşım bağlıdır alternatif sonlar yaşayın.
Tabletler için optimize
Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 25 Haziran 2014)
küçük downloader iyileştirmeler
Android 4.4 ile bazı cihazlarda sabit grafik hataları
Samsung Galaxy S4 I9500 üzerinde sabit grafik hataları
Gerekli Android O / S: 2.2 +


 indir : 1.2G (APK+OBB)


ApkOyun.Net Android Apk Uyunları 

Anomaly Android  APK Full indir
Hakkında
Anomaly Android APK Full indir - written by İndir Kur , yayınlanma tarihi 18:04 , categorized as Android-oyunları , Anomaly 2 v1.2 APK , APK , Apk-Oyun-indir , Apk-Uyunları , s . And has 0 yorum
0 yorum Yorum Yaz
Bck
Cancel Reply
Copyright ©2013 indir Tek Full Download
Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger