Full indir, Tek Parça, Yükle, Download.

Scoop Excavator v1.0.1 APK+DATA Full Oyun indir

by İndir Kur , at 15:29 , has 0 yorum

Scoop Excavator v1.0.1 APK+DATA Full Oyun indir

Apk Paylaş Oyun Açıklaması 

Senin Digger Boom, Kova, salıncak etkinleştirin ve onlar dedenizin şantiyede yaptığı gibi dokunmatik joystick tam işletim şaşmayın. Scoop Ekskavatör gerçekçi ve eğlenceli kontroller ağır donanımı çalıştırmak için herkesin çocuksu merakını kıvılcım.

Komple işler maaş kazanmak, ya da Sandbox yaratıcı bedava oyun, yıkım ve fizik tabanlı bulmaca keyfini çıkarın. Kir ile damperli kamyon yüklüyor SAE veya ISO joystick kontrolü desen birinin seçeneği ile kolaydır. Daha deneyimli operatörler için, her kontrol desen, aynı anda her joystick iki hareketlerini birleştirerek, gelişmiş bir ayarı vardır.

Dişli değiştirme, hidrolik tıslama, yükselişi ve horozlar, eski sıkı çalışma ile parlıyor. Peki ... tam olarak değil. Scoop sıradan bir ekskavatör gibi görünen etrafında dayalı iken, işler, görevler ve misyonlar şey ama sıradan olacaktır.


Sen Foreman Chuck altında çalışan zevk var. Chuck kalp soluk ve mide zayıf kadar karışık olsun cesaret etmem inşaat işleri mücadele için bilinir.

Scoop - Ekskavatör son high-end mobil cihazlar için geliştirilmiştir.

, Istek yeni özellikler, yaklaşan güncellemeleri kir olsun fikirler, veya teknik destek almak www.yawsum.com ziyaret edin. Biz sizin için bu oyunu yapıyolar!

Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 4 Aralık 2013),
Güncelleme bulmaca
Sandbox Yeni ürün
İş 3 kaldırıldı Sarı Hat Penaltı
Küçük hata düzeltmeleri
Gerekli Android O / S: 4.1 +


Rar Şifresi fullindir.co




Scoop Excavator v1.0.1 APK+DATA Full Oyun indir
Hakkında
Scoop Excavator v1.0.1 APK+DATA Full Oyun indir - written by İndir Kur , yayınlanma tarihi 15:29 , categorized as Android-oyunları , APK , s , Scoop Excavator APK , Scoop Excavator Data Obb indir . And has 0 yorum
0 yorum Yorum Yaz
Bck
Cancel Reply
Copyright ©2013 indir Tek Full Download
Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger