Full indir, Tek Parça, Yükle, Download.

The World Ends With You APK

by İndir Kur , at 06:09 , has 0 yorum

The World Ends With You v1.0.1 APK

Açıklama

Square Enix taze yüzlü New York Times "hiç bir şey için tasarlanmış oyun oynarken iyi rol biridir" denilen kaygan ve bağımlılık yeni dövüş sistemi, göz kamaştırıcı HD sanat, ve (ile, büyük bir şekilde Android üzerine baskın düzenledi vurdu tabii) çift dip için uzun zamandır hayranları için zetta müthiş nedenleri bol.

Psişik süper güçler ile kol ve bir eylem yedi günlük dayağı yolumuzu savaş: Reaper Oyunu.


AYAR
Shibuya, Tokyo kalbinde tutum ve stilleri bir karışıklık hoş geldiniz.

Neku adında bir çocuk tek başına ve oraya nasıl habersiz bir kalabalık kavşak, uyanır. Sonra, garip bir metin alır: ". Temizle Bu misyon ... veya yüz silme" aldığımızda, Neku onu birbiri ardına bilmece ile döşeli sokaklarında çabalıyorlar gönderen bir yaşam ya da ölüm oyuna itilmiştir ...

Reaper Oyun nedir? Neden Neku bir oyuncu olduğunu ve onun için ne oynuyor? O yedi gün hayatta eğer Oyun gerçekten sona erecek? Başka bir gizem köşeyi her zaman.


ödeme
Bir bükülme ile ✔ Sezgisel, bağımlılık dövüş
Dövüş yeteneklerinizi veya, dokunarak acımasız ve sürükleyerek gibi basit dokunmatik komutlar ile "Psikiyatristler," etkinleştirin. O ile rahat?Aynı ekranda Neku ve onun Game ortağı kontrol ve bir çentik mücadele sürebilir. Gibi yağma? Öğe yenilenen Fusion sistemi ile savaşta düşer artırın.

✔ Derin tekrar değer
Bir neşe bonus bölüm, daha fazla görevler ve bulmak öğeleri, yeni savaş zorlukları ve gizli raporlar kilidini ana hikaye bitirmek eti hatta daha fazla hikaye.

✔ nefes şehir, bir yaşam keşfedin
Neku en yayılan dünya Tokyo'da gerçek hayat Shibuya dayanmaktadır. Gerçek yerleri ziyaret edin ve bir kalça, fantezi lens aracılığıyla bazı gerçek Japon kültürünü emer.

✔ Heyecan verici arcade eylem
Teneke Pin Hapishanede oynamak için ana hikaye donatmak işaretçilerine kullanın! Çeşitli oyun NPC üzerine atın ve masadan rakiplerinin işaretçilerine vurmak için ilk olun!

✔ Tamamen yeniden çizilmesi sanat
Sadece yüksek piksel yoğunluğu için yeniden çizilmesi olmuştur sanat ve animasyon ile cihazınıza tam HD oyun keyfini çıkarın

✔ nihai müziği: 60 songs
Besteci Takeharu Ishimoto komple, sonically yüce müziği doğru, yüksek kaliteli ses ve tam vokal ile oyuna dahil edilmiştir.

✔ kablosuz Arkadaş Kartlar ticaret
Diğer oyuncular ve onların avatarları ile Exchange profilleri Shibuya sokaklarında çıkacak! Sadece bu değil, her ticaret için ücretsiz ürün almak!

Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 3 Temmuz 2014)
Sabit bir küçük hata.
Gerekli Android O / S: 4.0 +



Apk indir : 700Mb (APK+Data)


Daha Fazla Android APK Full Oyunlar için www.apkoyun.net Giriş Yapınız.


The World Ends With You  APK
Hakkında
The World Ends With You APK - written by İndir Kur , yayınlanma tarihi 06:09 , categorized as Android-oyunları , APK , Apk-indir , Apk-Oyun-indir , Apk-Oyunları , s , The World Ends With You . And has 0 yorum
0 yorum Yorum Yaz
Bck
Cancel Reply
Copyright ©2013 indir Tek Full Download
Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger