Full indir, Tek Parça, Yükle, Download.

Real Steel HD Apk indir

by İndir Kur , at 13:32 , has 0 yorum

Real Steel HD v1.5.5 APK

Oyun Açıklaması 

AndroidSADECE resmi " Real Steel " oyunu. ŞimdiPlayphone Sosyal Oyun Ağı'nda !
Real Steel 2000 £ robotlarölümüne bir no-tutan çubuklu savaşlardayakın bir gelecekte , ayarlanmış bir yeraltı dövüş oyunu .

Bir Smash tüm platformlarda Milyon üzerinde 6 İndirme ile vur .
Hugh Jackman oynadığıDreamworks film dayanarak , Real Steel 2000 £ robotlarölümüne bir no-tutan çubuklu savaşlardayakın bir gelecekte , ayarlanmış bir yeraltı dövüş oyunu .

Müthiş Yeni Özellikler & Robotlar ileson güncelleme alın!
Şimdi tanıtan - Albino - 'Büyük Beyaz Umut ' . O eleman sodyum zırh kaplama ile benzersiz bir Alman Ligi robottur. Tartı 702LBS Bu endüstriyel gücü robo - kas sadece rakiplerini RIP bir şey için tasarlanmıştır !
Yeni Turnuva Modu : geliştirilmiş istatistikleri ve yeni bir görünüm ileözel Special Edition ' Atom Altın' Robot kilidini açmak için tüm Tiers savaşın ve kazanın !
Survival Mode : Reel SteelYeni Oyun Modu ! Test ve bu sonsuz robot battling modunda becerilerini kanıtlamak . Ne zamandırhalka yaşayabilir ? Çelikgerçek bir spor yeteneklerinizi test edin! Şimdikavga !
Çelikgerçek bir spor yeteneklerinizi test edin! Şimdikavga !

Ayrıca gibifilmdediğer Robotlar ilekavgalar yaşayabilirsiniz - Atom 'Halkın Şampiyonu '; Zeus 'Robotlar Kralı' ; Güç İkiz Cities'in ' İki Başlı Kulesi ; Ambush 'Comic Book Kırıcı ' Gürültülü Boy 'Manga Mangler ' ; Midas 'Altın - Blooded Killer '; Metro 'Yüzük Frankenstein'ın Canavarı '; Gridlock 'Bronzed Body Builder Bot ' ; Akselrod'un ' Wheel Fist Fighter Spinning ' ; Blacktop ' CehennemBot Out ' ; Six Shooter ' RoboTown aitŞerif '; BlacJac ' bir İnanılmaz El ileCasino Bot ' ; Mavi Bot 'Electric Blue kavgacı ' ; Aqua Bot 'Derin gelenDiver Bot ' .

Optimum performans için, indirme ve ilk boks maçı başlattıktan sonra diğer uygulamaları kapatarak ve cihazınızı yeniden önyükleme öneririz.

Hemen indirin ve eğlenceen iyi deneyimi !

Bu sürümde yenilikler: ( Güncelleme: 2 Mayıs 2014 )
Yeni Robot eklendi - Çavuş
Yeni İçerik eklendi - Çavuş Yarışması Bölge
Gerekli Android O / S : 2.2 +

Rar Şifresi apkoyun.net

Real Steel HD Apk indir
Hakkında
Real Steel HD Apk indir - written by İndir Kur , yayınlanma tarihi 13:32 , categorized as Android-oyunları , APK , Apk-indir , Apk-Oyun-indir , Real Steel HD v1.5.5 APK , s . And has 0 yorum
0 yorum Yorum Yaz
Bck
Cancel Reply
Copyright ©2013 indir Tek Full Download
Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger