Full indir, Tek Parça, Yükle, Download.

GeoNET GPS Navigator Android Apk indir

by İndir Kur , at 19:38 , has 0 yorum

GeoNET GPS Navigator v8.0.427 APK

GeoNET GPS Navigator Açıklama

,Geonet - farklı tedarikçiler ve üreticilerin navigasyon haritalarının kullanımını sağlayan yeni nesil GPS navigasyon:
★ Maps OSM - projeden ücretsiz global harita kapsamı sistematik güncellemeleri ve Reissues OpenStreetMaps.
★ Haritalar BURAYA - NOKIA gelen haritaların koleksiyonunu ödedi.
★ Maps navigasyon hizmeti SitiGID "ayna" ve düzenli deliller ile.
★ Haritalar ulusal üreticileri.
Haritalar farklı miktar, fiyat, kullanım şartları ve güncellemeleri vardır. Geonet kullanıcı ilginç topraklarında uygun kartografik kapsama seçer. Haritalar üzerinde derece, ve test dönemi kısa bir açıklama temsil eder.
Geonet haritaların kullanımı ve iletişimin yokluğunu sağlayan, aynı zamanda önemli ölçüde bant genişliği tasarruf sağlar kalıcı bir İnternet bağlantısı gerektirir tarayıcılara Çevrimdışı aittir.
Navigasyon yazılımı geonet diğer ayırt edici özellikleri şunlardır:
☆ düzgün çalışma ve yüksek hızlı rota bina
En modern cihazlarda donanım hızlandırması için tam destek. Bir harita ile yüksek hızlı çalıştırma. Hatta anlık rota planlama "blokları."
Günlük güncellemeler (çevrimiçi prova) ☆ kartları
Güncel verileri kullanmak için reissue kartları için beklemek gerekmez. Haritalar (yol kapanışları, "tuğla", tek yönlü trafik, dönüş sınırlamaları ve çok daha fazla) yol koşullarında değişiklikler her gün karta gönderilen ve otomatik rota oluştururken dikkate alınır.
☆ patentli yönlendirme algoritmaları hesabı, trafik sıkışıklığı dikkate alarak
Rotayı hesaplarken, GPS navigasyon Geonet patentli bir algoritma dikkate (yönlerde fiş) hareketin yönünü alır "Jam 2" kullanır ve trafik sıkışıklığı ile ilgili verilerin yokluğunda - trafik sıkışıklığı ile ilgili bir istatistiki bilgi.
yol (servis dinamik PRI) hakkında tehlikeleri ☆ Uyarı
Navigasyon programının tüm kullanıcıların harita üzerinde görmek Geonet ve sesli hareket yolu boyunca yollarda farklı etkinlikler hakkında haberdar edilecektir (DPS / STSI pusu, tehlikeli alanlar - bilgi RosYama kullanımı dahil kuyular (), yerel trafik kazaları, trafik sınırda sıkışmaları ve diğer pek çok şey).
☆ STSI Radar
GPS navigasyon Geonet avans DSS / GAI ve radarları ile birlikte sabit kameralar yüklü portatif radarların sürücüler uyarır.
☆ Service "Arkadaş" ve "Yorumlar»
Yorum eklemek, onlarla mesajları paylaşmak, onların arkadaşlarının hareketlerinin farkında olun, planı birlikte gezileri.
☆ Servisi «SOS»
Doğrudan program menüsünden bir kamyon çekici, teknik yardım ve diğer acil servisleri aramak için uygun bir fırsat uygulanmaktadır.

Ekran Görüntüsü 


Apk indir

Rar Şifresi apkoyun.net

GeoNET GPS Navigator Android Apk indir
Hakkında
GeoNET GPS Navigator Android Apk indir - written by İndir Kur , yayınlanma tarihi 19:38 , categorized as APK , Apk-indir , Apk-Uygulamaları Full-indir , GeoNET GPS Navigator . And has 0 yorum
0 yorum Yorum Yaz
Bck
Cancel Reply
Copyright ©2013 indir Tek Full Download
Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger