Full indir, Tek Parça, Yükle, Download.

Gangstar Rio: City of Saints Android FULL APK İNDİR

by İndir Kur , at 06:07 , has 0 yorum

Gangstar Rio: City of Saints Android








Merhaba Apk-Paylaş Okurları,
Gangster oyunları dünyada popüler hale geldi ve bir çok tarafından sevilen Gangster serisinin devamı olan Gangstar Rio City of Saints'i sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.Önceki seriler gibi en yeni özellikler bir araya getirildi ve yeni detaylar eklendi.Muazzam derecedeki modern grafikleri ile oyundan keyif alabileceksiniz.Oyun içerisin de suçlu birisi olarak oynanmalıdır.Silahla ateş edebilir,araç çalabilir,kavga edebilir ve pek çok şey dahil istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.60'dan fazla görevi ile oyundan kopmayacak,keyif alacaksınız.Müthiş silah,araba ve diğer seslendirmelerinde olduğunu söylemek istiyorum.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırmadan önce Wifi veya İnternet paketiniz açık olmak zorundadır aksi taktirde data yüklenmeyecek ve oyun çalışmayacaktır.İndirdiğiniz apk'yi indirin ve yükleme tamamlandığında açın, daha sonra datayı yüklemeye başlayacaktır.


Android 2.2 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.


          



7.9 MB

Apk indir


Rar şifresi : apk-paylas
Gangstar Rio: City of Saints Android FULL APK İNDİR
Hakkında
Gangstar Rio: City of Saints Android FULL APK İNDİR - written by İndir Kur , yayınlanma tarihi 06:07 , categorized as Aksiyon/Macera , Android-oyunları , Gangstar Rio: City of Saints , s . And has 0 yorum
0 yorum Yorum Yaz
Bck
Cancel Reply
Copyright ©2013 indir Tek Full Download
Theme designed by Damzaky - Published by Proyek-Template
Powered by Blogger